Eigenlijk is het iedere dag Moederdag. Want zeg nou zelf, waar zijn wij zonder onze lieve, mooie, sterke, hardwerkende en gezellige moeders, oma's en bonusmoeders? De hoogste tijd om met Moederdag lekker uit te pakken. En waar kan dat nou beter dan in de horeca? Ben jij nog opzoek naar inspiratie? Wij geven jou wat last-minute tips in samenwerking met Valk Exclusief. Moeders, lezen jullie dit zelf? Een subtiele hint richting kids of partner kan nooit kwaad.

Vanuit welke gedachte besteedt Valk Exclusief aandacht aan Moederdag?

Wij zetten onze gasten altijd graag in het zonnetje. Welke (feest)dag het ook is. Maar met Moederdag verwennen wij als familiebedrijf moeders, bonusmoeders, verzorgers, oma’s en/of geliefdes graag nog eens extra.

Wat betekent Moederdag voor Valk Exclusief?

Moederdag betekent voor ons als familiebedrijf het samenzijn met familie. Daarom schenken wij altijd graag extra aandacht aan familiefeestdagen zoals bijvoorbeeld Moederdag. Op de dag zelf zijn wij hard aan het werk om alle moeders, bonusmoeders, verzorgers, oma en/of geliefdes van hun dag te laten genieten. Maar voor of na deze feestdag nemen we altijd de tijd om zelf Moederdag te vieren.

Welke moederdagopties biedt Valk Exclusief aan dit jaar?

Met Moederdag worden alle moeders bij ons verwend. Zo kunnen ze bij ons genieten van een luxe moederdagbrunch: bij ons in het restaurant of thuis met Valk Voor Thuis. Liever culinair dineren, overnachten en uitgebreid ontbijten? Onze hotels hebben speciaal voor deze dag een moederdag-arrangement samengesteld. Heb jij andere plannen met Moederdag? Wij bieden het hele jaar door diverse arrangementen voor luxe weekendjes weg.

Wat zijn de opties voor kinderen tijdens Moederdag?

Ook kinderen kunnen van onze moederdag-activiteiten genieten. Bij verschillende hotels kunnen kinderen tijdens de brunch of live cooking hun eigen pizza of koekjes bakken en spelen in de kinderspeelhoek. Er zijn ook speciale kindertoiletten. Bovendien hebben onze hotels verschillende familiekamers (met stapelbedden) speciaal voor gezinnen met kinderen. Zo kunnen families samen Moederdag vieren of op een ander moment bij ons in de hotels verblijven.

Welke opties biedt Valk Exclusief voor thuisblijvers?

Voor de thuisblijvers bieden wij met Moederdag een hoop leuke Valk Exclusief-arrangementen en producten aan naast ons gebruikelijke assortiment. Zo hebben wij via onze online wijnhandel Valkwijn speciale (moederdag-)wijnpakketten voor thuis.

Onze online slagerij Valk online slager heeft een moederdagdiner-pakket samengesteld met o.a. een lekker stukje Noorse zalm. Dit pakket wordt wegens succes toegevoegd aan ons standaard assortiment. Liever borrelen? Wij maken ook lekkere salades, smeersels en hapjes voor deze gelegenheid.

Voor wie thuis Moederdag viert, biedt Valk Voor Thuis een uitgebreide (moederdag)brunchbox. In tien minuten staat een heerlijke brunch op tafel met klassieke Valk Exclusief-gerechten en culinaire hoogstandjes.

Heb jij nog geen origineel (moederdag)cadeau? Haal jouw Valk Cadeaucard bij het dichtstbijzijnde Valk Exclusief hotel of bestel de cadeaukaart online.

Voor alle vrouwen die geen vlees eten, zijn er vega/vegan opties?

In zowel onze hotel-restaurants als bij Valk Voor Thuis is het mogelijk om vegetarische en vegan gerechten te bestellen. Bij de reservering of bestelling kun je aangeven of er speciale wensen zijn. Alles wordt vers klaargemaakt door onze chefs, dus er is van alles mogelijk.

Wat moet iedereen écht weten?

Valk Exclusief is niet alleen de plek om Moederdag te vieren, maar ook op alle andere (feestelijke) momenten staan wij voor onze gasten klaar. Onze hotels zijn bijvoorbeeld het ideale startpunt om Nederland te ontdekken. In en rondom onze hotels valt er genoeg te doen en te beleven voor jong en oud. Wij hebben dé ingrediënten voor een exclusieve verblijf voor iedereen. Met luxe kamers en suites, sfeervolle restaurants, moderne boardrooms en zalen én weelderige wellnessen en zwembaden. Huur bijvoorbeeld een fiets, e-bike of e-chopper bij onze hotels en ontdek de steden, stranden en bossen in de buurt. Buitengewoon genieten doe je bij Valk Exclusief.

Hebben jullie nog tips voor andere ondernemers?

Belangrijk is als je een overkoepelend arrangement aanbiedt, breid het niet teveel uit. Houd het overzichtelijk voor de gast en benoem in korte bulletpoints wat je aanbiedt. Overige informatie kan je plaatsen op de overzichtspagina of in de bevestiging desgewenst. Kinderen of vaders boeken het arrangement voor Moederdag, dus spits je content (visueel en geschreven) daarop af.

Wanneer je een arrangement samenstelt, bekijk dan ook de data van eerdere feestdagen. Zo weet je wat wel of niet werkt. Geef na de boeking de gast ook de mogelijkheid tot upgraden/upsell. Maar bovenal: geef mensen een bijzondere ervaring mee en laat ze zien hoe mooi ons vak is.

Moederdag-menu

    Direct advies nodig?

    We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

    Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

    Contactgegevens