Ondernemen is bijzonder moeilijk, hoe blijf je aantrekkelijk voor je gasten, hoe presteer je als team het beste en ben je op en top gastvrij. Dit soort uitdagingen kun je makkelijker aangaan door ook te sparren met je collega’s bijvoorbeeld bij een algemene ledenvergadering.

Algemene ledenvergadering

Allereerst vindt er op maandag 4 december aanstaande de algemene ledenvergadering (ALV) van KHN Epe plaats. Deze start om 14.00 uur bij Grand Cafe Cornelis (Markt 5, 8161 CL) in Epe.

Agenda

1. Opening
2. Ingezonden stukken en mededelingen
3. Financiën en begroting, decharge penningmeester 2023
4. Hoe gaat het?
5. Gemeente, herinrichting centrum
6. Speerpunten KHN Epe 2024
7. Rondvraag. Waar heb je als KHN-lid lokaal behoefte aan?
8. Presentatie financieel advies, benchmarks horeca door regiomanager Richard Dijkgat
9. Sluiting

We stellen je bijdrage zeer op prijs, bij voorbaat dank! Mochten er vragen zijn kom dan vooral gezellig langs en deel het met ons.

Presentatie financieel advies

Aansluitend op de ALV wordt er een presentatie over financieel advies gegeven. De coronaperiode heeft iedereen hard geraakt en vervolgens zijn we beland in een zeer financieel onzekere tijd. Enorm gestegen energie- en inkoopkosten met als gevolg een zeer hoge inflatie en dus sterk gestegen personeelskosten. Hoe ga je hier als horecaondernemer nu mee om en hoe houd je het hoofd boven water?

Dus blok maandagmiddag 4 december vanaf 14.00 uur alvast in je agenda en kom gezellig langs!

Aanmelden

Meld je op tijd aan voor de ALV en de presentatie. Je kunt jouw aanmelding vast mailen naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij de naam van het bedrijf en met hoeveel personen je aanwezig bent.

We sluiten deze bijeenkomst af met een gezellige borrel en hapjes.