We gaan graag 10 juni om 10.00 uur bij LOUD met elkaar in gesprek in de ledenvergadering om de uitslagen van de enquête en de toekomst van Horeca Dongen in welke vorm dan ook te bespreken.

Ledenvergadering
Aanstaande maandag om 10.00 uur staat onze ledenvergadering gepland bij LOUD en willen we graag de resultaten van de enquête bespreken.

momenteel hebben 10 ondernemers nog niet gereageerd! Geen enkel antwoord is goed of fout, maar jullie mening is zeker relevant om de balans op te maken. Hierbij nogmaals de link naar de enquête.

Oproep voor nieuwe bestuursleden
Daarnaast is er gisteren via de app gecommuniceerd, dat alle huidige bestuursleden hun rol voor nu neerleggen en gaan afwegen of ze al dan niet een bestuursfunctie willen vervullen.

Eenieder die open staat voor de mogelijkheid om een bestuursfunctie te vervullen kan een mail sturen voor vrijdag 12.00 uur naar Merel Reijers m.reijers@khn.nl.

Ben je bij de ALV?
Je kunt je aanmelden via dongen@khn.nl.

Graag tot aanstaande maandag om 10.00 uur bij LOUD.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens