Op 31 augustus kwam het bestuur bij strandpaviljoen Fosfor bij elkaar om de laatst ontwikkelingen in de horeca van Zandvoort te bespreken.

Allereerst werd uiteraard vooruitgeblikt op het aankomende Formule 1 weekend in Zandvoort. De sfeer zit er in het dorp al goed in en iedereen verwacht dat het een erg gezellig en druk weekend zal worden in de horeca.

Daarnaast werd gesproken over de huidige markt en het effect van de online personeelscampagne die onlangs is opgezet in Zandvoort. Marcel Busscher heeft hier vanuit het bestuur onder andere via de radio promotie voor gemaakt. Toch blijft er bij de meeste zaken een personeelstekort. Iedereen is het ermee eens dat het onmisbaar is om een leuke werkomgeving te creëren om personeel aan te trekken en te behouden.

Ook de voortgang van het CHO-systeem wordt besproken. Vanwege moeilijkheden bij het verlengen van de protocollen is er momenteel een situatie ontstaan waarin het CHO-systeem niet werkbaar is. De verwachting is dat hier binnenkort meer over duidelijk zal worden.

Als volgend punt worden diverse overleggen besproken die hebben plaatsgevonden of de komende tijd zullen plaatsvinden. Onder andere het Centrumoverleg en het overleg mbt de afsluiting van de Haltestraat. Bij het laatste overleg was helaas geen afvaardiging vanuit de horeca aanwezig. De regiomanager heeft aan de gemeente voorgesteld een ander tijdstip voor dit overleg te kiezen aangezien 19.00 uur voor de meeste horecaondernemers geen optie is.

Vanuit KHN wordt vervolgens nog gewezen op diverse bestuurderstrainingen die zij aanbieden en de regiobijeenkomst voor bestuurders op 3 oktober naar Den Bosch.

Ten slotte wordt gesproken over de samenstelling van het bestuur en de mogelijkheid om in het voorjaar van 2023 een leuke activiteit voor de KHN-leden in Zandvoort te organiseren. Het bestuur gaat hier de komende tijd plannen voor maken en zodra er meer over bekend is zullen alle leden op de hoogte worden gebracht.

De utigebreide notulen van het overleg zijn hier te lezen. De eerstvolgende bestuursvergaderingen is op donderdag 13 oktober om 11.00 uur bij restaurant Marû in Zandvoort. Je bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen. Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via zandvoort@khn.nl


KHN Zandvoort: Facebookpagina
Webpagina KHN Zandvoort: www.khn.nl/zandvoort
Webpagina strand: www.khn.nl/strandnoordholland
Wervingscampagne personeel Zandvoort: Werken in de Zandvoortse horeca

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens