Op maandag 20 maart waren alle leden van KHN Zandvoort uitgenodigd voor de jaarlijkse ALV (algemene ledenvergadering) met aansluitend een gezellige borrel. De goede opkomst zorgden voor een goede vergadering waarin veel besproken werd.

Hieronder lees je de hoogtepunten, de uitgebreide notulen vind je hier. Op Mijn KHN kun je deze notulen downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Presentatie ondernemersfonds
De vergadering startte met een presentatie over de plannen voor de doorontwikkeling van het Ondernemers-/Innovatiefonds Zandvoort. Een groot verschil met de opzet van het huidige fonds is dat de inkomsten niet meer voort zullen komen uit de reclamebelasting maar uit de heffing voor alle ondernemers in Zandvoort gebaseerd op hun WOZ-waarde. Centraal in de initiatieven die door dit fonds opgezet kunnen worden staat de samenwerking tussen verschillende partijen. De aanwezige ondernemers geven aan in principe positief tegenover deze plannen te staan. Wel zouden ze dan graag jaarlijks op de hoogte worden gehouden van de initiatieven waar het fonds aan heeft bijgedragen.

Jaarverslag 2021 - 2022
Er wordt een overzicht gegeven van de vergaderingen die het bestuur de afgelopen periode heeft gehouden. Ook wordt laten zien waaraan KHN Zandvoort concreet zijn steentje heeft kunnen bijdragen. Een greep uit deze zaken is:

  • De F1 en de daarbij behorende side-events / bereikbaarheid bedrijven
  • Afsluiting van de Haltestraat op bepaalde tijden
  • Wervingscampagne personeel horeca en strand Zandvoort opgezet in samenwerking met de Vereniging van Strandpachters.
  • Ondersteuning bij het terugvragen van de leges voor de drank- en horecavergunning t.w.v. € 10.000,-.
  • Subsidieproject voor elkaar gekregen voor verwarmde terraskussens in totaal € 20.000,-

De overige punten waarop KHN Zandvoort een bijdrage heeft geleverd lees je in de uitgebreide notulen.

Financiën en begroting
Er wordt akkoord gegeven op de financiën. Ook gaat de vergadering akkoord met een verhoging van de hoofdelijke omslag voor KHN Zandvoort van € 25,00 per lid.

Doelstellingen voor de toekomst
KHN Zandvoort wil blijven bijdragen aan het profileren van Zandvoort als badplaats voor zowel dag- als verblijfsrecreatie. De afdeling wil de samenwerking tussen de horeca op het strand en in het dorp blijven verbeteren om een kloof hiertussen te voorkomen. Met elkaar en niet tegen elkaar! Ook willen ze een beter draagvlak creëren van ondernemers aan festivals.

Nieuws vanuit KHN
De regiomanager geeft iedereen een update van de ontwikkelingen binnen KHN. Hij bespreekt onder andere de nieuwe opzet van de Regio Inspiratie Bijeenkomsten. Ook wordt vooruitgeblikt op de nieuwe arbeidsmarktcampagne die in april van start zal gaan: ‘werken in de horeca, haal het beste uit jezelf!’.

Tenslotte wijst de regiomanager alle leden op de gratis training ‘omgaan met agressie’ . Deze wordt op 19 april in Rabbel Zandvoort wordt gehouden. Alle leden van KHN Zandvoort zijn hier van harte welkom dus meld je nu aan!

Afsluiting / rondje langs de velden
Voordat de vergadering eindigt krijgen alle aanwezigen de kans om over hun eigen ervaringen van de afgelopen tijd te vertellen en aan te geven waar het wellicht beter kan. Hierin komt onder andere de onzekerheid rondom de afsluiting van de Haltestraat ter sprake. Veel ondernemers zijn in afwachting van een besluit hierover. Het OBZ geeft aan dit punt mee te nemen in hun overleg met de wethouder dat gepland staat voor volgende week. Dank aan het OBZ dat dit direct zo concreet opgepakt kan worden!

Borrel
Nadat de vergadering door de voorzitter wordt beëindigd is het tijd een voor een gezellige borrel met heerlijke hapjes erbij. KHN Zandvoort bedankt Laurel & Hardy voor de gastvrijheid en de goede zorgen. Het bestuur kijkt ernaar uit om ook het komende jaar weer volop aan de slag te gaan voor haar leden!


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens