Een afvaardiging van het bestuur kwam bij elkaar om te spreken over de recente ontwikkelingen in de regio en branche.

Er werd onder meer een update gegeven over de zaken die zijn besproken tijdens het OBZ. De drukke periode bij de horecaondernemers en het tekort aan personeel zorgden er helaas voor dat er geen bestuurslid vanuit KHN Zandvoort aanwezig kon zijn bij het OBZ-overleg. Ivo Berkhoff heeft vanuit KHN daarom de honneurs waargenomen en de ontwikkelingen daarna doorgespeeld aan het bestuur.

Tijdens het OBZ-overleg namen zowel de voormalig wethouders als de directeur van Marketing Zandvoort -Lana Lemmers- afscheid. Ook kwam het aanpakken van de illegale verhuur ter sprake. In Haarlem wordt hier al actie op ondernomen. Op de lange termijn zou dit wellicht ook kansen bieden voor Zandvoort. Ook werd gesproken over het aanpassen van het innovatiefonds naar de OZB-heffing. Dit onderwerp is nog in bespreekfase, het is de komende periode afwachten hoe dit in de praktijk gaat uitpakken.

Behalve een terugkoppeling vanuit het OBZ werd tijdens de bestuursvergadering ook gesproken over de voucherregeling voor de leges. Inmiddels is een groot aantal aanvragen binnengekomen. Eén voucher heeft een waarde van 500 euro. De actie loopt nog tot 1 juli, daarna zal de penningmeester zich samen met de regiomanager verder over deze verrekening buigen.

Afgesproken wordt dat het bestuur tijdens de zomerperiode niet bij elkaar komt, maar elkaar op 31 augustus weer ontmoet voor de volgende bestuursvergadering. Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via zandvoort@khn.nl.

KHN Zandvoort: Facebookpagina
Coronanieuws: www.khn.nl/corona
Webpagina KHN Zandvoort: www.khn.nl/zandvoort
Webpagina strand: www.khn.nl/strandnoordholland


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens