Op 4 april 2022 kwam het bestuur van KHN Beverwijk in het KHN kantoor in het centrum van Amsterdam bij elkaar om de ontwikkelingen van de afgelopen weken te bespreken.

Er werd gestart met een terugblik op het gesprek met de gemeente dat heeft plaatsgevonden op 21 februari. Hierin zijn diverse zaken besproken waaronder de CTB regeling en de verruiming van de terrassen. De verruiming van de terrassen is inmiddels vastgesteld tot eind oktober 2022. Met betrekking tot de CTB-regeling gaat het bestuur nogmaals in gesprek met de gemeente over de tegemoetkoming voor de eerste periode van 2022.

Financieel staat de afdeling er goed voor. Er worden inmiddels volop voucher bonnen ingeleverd. De penningmeester zal een standaard factuur hiervoor opstellen die de ondernemers kunnen gebruiken bij het inleveren en declareren van deze vouchers.

Er is een nieuw ondernemingsfonds opgezet. Bij dit fonds kunnen budgetaanvragen ingediend worden voor een evenement of initiatief dat ten goede komt aan de stad of wijk. Er wordt gesproken over het organiseren van een biertapwedstrijd. Het bestuur gaat hier verder over spreken met het ondernemingsfonds om te kijken wat concreet de mogelijkheden hiervoor zijn.

Ten slotte worden er vanuit KHN nog diverse zaken uitgelicht. Zoals de herstelnota en de gastvrijheidstool. Ook is er aandacht voor het op handen zijnde plastic verbod en er wordt aandacht besteed aan een van de KHN voordeelpartners: Easy Payments.

Het volgende overleg van KHN Beverwijk zal plaatsvinden op maandag 13 juni om 10.00 uur. Je bent van harte welkom om een vergadering bij te wonen!

Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via beverwijk@khn.nl.

Heb je onze Facebook pagina al geliked?

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens