Op maandag 14 maart kwam het regiobestuur van KHN Noord-Holland bij elkaar bij Van der Valk Hotel Schiphol in Hoofddorp. Wil jij weten wat er besproken is? Lees dan het verslag van deze bijeenkomst.

Allereerst werd er door Milo Berlijn een positieve powertalk gegeven. Hij blikte terug op de verschillende fases die de horecabranche tijdens de coronaperiode heeft doorlopen. De veerkracht en innovatie die alle ondernemers tijdens deze moeilijke periode hebben getoond was groot. Uiteraard werd er ook aandacht besteed aan de nieuwe uitdagingen waar de horeca tegenover staat, met name het tekort aan personeel. Milo zijn advies voor alle ondernemers is om ook nu weer positief te blijven. Door te focussen op het vakmanschap en de leuke kanten van het werken in de horeca zijn ook in deze periode weer kansen te creëren. Pro-activiteit en samenwerking hierin is onvermijdelijk!

Vervolgens opende de voorzitter de vergadering. Er werd gesproken over de KHN bijeenkomst die op 16 februari heeft plaatsgevonden. Leden van verschillende afdelingen uit de regio zijn het gesprek aangegaan met het landelijk bestuur, waaronder Robèr Willemsen. Daarnaast gaf Rob Baltus ook een terugkoppeling van de ledenraad. Er werd onder andere gesproken over de zelfevaluatie van de ledenraad en het huishoudelijk reglement. Ook werd aangegeven dat de focus van KHN de komende maanden zal liggen op de speerpunten arbeidsmarkt, onderwijs en imago.

Regiocommissie

Er werd benadrukt dat er leden vanuit het zuidelijk deel van Noord-Holland gezocht worden voor de regiocommissie. Heb je hierin interesse of wil je een keer komen kijken bij een van de bijeenkomsten? Neem dan contact op met de regiomanager.

Nadat de vergadering werd onderbroken voor een heerlijke verse lunch werd er vervolgens gesproken over de deelname van KHN aan de AFAS Beurs op 21 en 22 maart. Aansluitend gaf Roel Beems een presentatie over de activiteiten die hij onderneemt voor de strandpaviljoens in Noord-Holland. De regiocommissie besloot unaniem om de financiering aan dit initiatief ook voor de komende 3 jaar te borgen.

Cursus, gastvrijheidstool en voordeelpartners

Tenslotte hebben de regiomanagers de nadruk gelegd op een aantal cursussen die binnenkort georganiseerd worden voor de leden, waaronder de overvalpreventietraining en de training voor penningmeesters. Ook de gastvrijheidstool en de mogelijkheid tot het samenwerken met diverse voordeelpartners werd benadrukt.

Notulen

De uitgebreide notulen van deze vergadering is via deze link terug te lezen. Deze informatie is uitsluitend bestemd voor KHN-leden, vandaar dat je even moet inloggen op Mijn KHN.

De volgende regiovergadering Noord-Holland staat gepland voor 7 juni 2022.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens