Op donderdag 7 april kwam het bestuur van KHN Zandvoort bij elkaar bij Rabbels om te spreken over de ontwikkelingen in Zandvoort en vooruit te blikken op de zomer periode die eraan komt.

Vanwege het feit dat de horecaondernemers een drukke periode hadden kon helaas niet iedereen aanwezig zijn bij de bestuursvergadering. Toch werd besloten bijeen te komen om elkaar in ieder geval op de hoogte te houden van wat er momenteel speelt in het dorp.

De jaarrekening van 2021 is door de voorzitter getekend. Financieel staat de afdeling er op dit moment goed voor en er zijn geen verdere bijzonderheden te melden.

Ook wordt gesproken over het plan om de Haltestraat deze zomer weer af te sluiten tussen 17.00 – 02.00 uur. Gesprekken hierover met de gemeente zijn nog gaande en het nieuws hierover wordt scherp in de gaten gehouden.

Daarnaast wordt gewezen op de regeling vanuit de gemeente waardoor horecaondernemers momenteel gratis een leidinggevende kunnen bijschrijven. Dit als tegemoetkoming voor de coronaperiode. Het bestuur zal hierover contact zoeken met de gemeente.

Vervolgens komen het mobiliteitsplan, de Dutch Grand Prix en de warmtekussens ter sprake. De actie met betrekking tot de warmtekussens bleek in 2021 zo succesvol dat deze ook in 2022 weer ingezet zal worden door de gemeente.

Ten slotte wordt gesproken over het personeelstekort in de horeca. Ook in Zandvoort is dit bij diverse ondernemers een groot probleem. Er is bekend dat vanuit KHN ontwikkelingen zijn over de CAO, het blijft echter lastig om te concurreren met de salarissen die bij de GGD geboden werden.

Het volgende overleg staat gepland op 25 mei 2022 om 10.00 uur.

Heb je onderwerpen die je in wilt brengen? Laat het ons weten via zandvoort@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens