Fysiek bij elkaar samen aan tafel schuiven, thuis of uit, gaat nu nog even niet, maar dat wil niet zeggen dat we dag in dag uit alleen moeten eten. De techniek die we tot onze beschikking hebben, maakt veel mogelijk, ook voor gezelligheid en ‘uit’ gaan!

Eind maart 2020 lanceerden vier Haarlemse ondernemers Let’s EAT!, met als doel de eenzaamheid onder mensen die (alleen) thuis zitten te verlichten én de horeca te steunen. Let’s EAT! staat voor ‘Let’s Eat Apart Together’, een speling op de welbekende ‘Living Apart Together’.

Let’s EAT is een online platform waarmee mensen makkelijk gezellige virtuele etentjes kunnen organiseren, met behulp van videobellen. Via de website www.eattogether.nl kunnen mensen een virtueel ontbijt, lunch of diner organiseren met vrienden, familie, buren, collega’s, of wie dan ook. Op de site is ook een lijst met restaurants/cateraars in heel Nederland die een bezorg- of afhaaldienst hebben, inclusief hun contactgegevens, opgenomen. Zo wil Let’s EAT! horecaondernemers die nu halsoverkop over hebben moeten stappen op afhalen en bezorgen om niet ten onder te gaan, zichtbaarheid bieden.

Vermelding in het overzicht van restaurant/cateraars op de Let’s EAT! site is gratis. Horecaondernemers (of hun fans) kunnen zichzelf eenvoudig via de site aanmelden. Let’s EAT! bedankt horecaondernemers die het platform via hun social media delen door de horecanondernemer op hun beurt op de Let’s EAT! social media te delen.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens