Traditiegetrouw werd ook dit jaar de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning voorafgegaan door de lintjesregen. Op dinsdag 26 april ontvingen 3025 burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse samenleving een Koninklijke onderscheiding. Onder de decorandi zijn ook enkele leden van KHN. Wij feliciteren hen van harte met hun verdiende onderscheiding en zijn er trots op dat zij tot onze vereniging behoren!

Peter Broekmans - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Peter Broekmans uit Maasbree is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Peter is directeur van de Rendiz groep en lid van KHN met vijf vestigingen in Noord- en Midden-Limburg. In deze vestigingen werken mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Mede dankzij zijn inzet voor deze sociale ondernemingen, heeft Peter dit lintje ontvangen.

Walrick Halewijn - Lid in de Orde van Oranje-Nassau

Walrick Halewijn uit Amersfoort is benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Hij is eigenaar van de Observant en een zeer gewaardeerde KHN-bestuurder van het eerste uur in Amersfoort. Walrick zet zich niet alleen in voor de horeca, maar heeft zich ook voor de overige ondernemers en organisaties verdienstelijk gemaakt. Gezien zijn jarenlange succesvolle inzet voor de verenigingen en als ondernemer en mens zijn wij van mening dat hij dit lintje ruimschoots heeft verdiend.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens