Traditiegetrouw werd ook dit jaar de verjaardag van Zijne Majesteit de Koning voorafgegaan door de lintjesregen. Op vrijdag 26 april kregen een kleine 3000 burgers die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor de Nederlandse samenleving een Koninklijke onderscheiding. Onder de decorandi ook dit jaar vier leden van KHN. Wij feliciteren hen van harte met de verdiende onderscheidingen en zijn er trots op dat zij tot onze vereniging behoren!

Arthur Dontje - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Arthur Dontje is op 22 april benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Arthur is lid van KHN met Strandpaviljoen Prince George in Camperduin en eigenaar en directeur van chocoladefabriek Dobla. Hij zet zich al tientallen jaren in voor sport en goede doelen; van de sponsoring van Hargen Sail tot het organiseren van Karten Against Cancer.

Op de foto zijn vrouw Jenny, Hans, burgemeester Tjapko Poppens en Michel Becker (voormalig KHN regiovoorzitter Noord Holland)

Hans Gort - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Hans Gort is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Hans heeft zich gedurende een lange tijd als bestuurder ingezet voor onze vereniging. Zo was hij voorzitter van KHN Amstelland, bestuurder bij KHN regio Noord-Holland en Ledenraadslid. Ook was hij enkele jaren lid van het Verantwoordingsorgaan voor het Pensioenfonds Horeca en Catering. Hans heeft zich in deze functies betoond als een zeer betrokken en kundig bestuurder. Door zijn nuchtere kijk op zaken leverde hij vaak goede bijdragen aan de besluitvorming. Hij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca gehad en hechtte aan een goede samenwerking met zijn gemeente.

Robèr Willemsen - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Robèr Willemsen is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Afgelopen jaar nam Robèr afscheid als landelijk voorzitter van KHN. Hij heeft onze vereniging en daarmee een groot deel van de branche met uitzonderlijke inzet door de coronacrisis heen geloodst. Afgezien van zijn grote inzet gedurende de coronacrisis zette hij zich ook in voor diverse andere doelen. Zoals het promoten van vakmanschap in de Horeca, als ambassadeur van het nationale preventieakkoord en voor goed werkgeverschap. Los van KHN zette Robèr Willemsen zich als ambassadeur van de Stichting TAAI in voor mensen die leiden aan taaislijmziekte.

Siewert van der Zweep - Ridder in de Orde van Oranje-Nassau

Siewert van der Zweep uit Delfzijl is benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Een bijzonder eervolle onderscheiding! Siewert zet zich al bijna 15 jaar in voor onze vereniging. Hij deed dit zowel in zijn eigen gemeente Eemsdelta, als regionaal/provinciaal en landelijk. Altijd met een grote betrokkenheid en loyaliteit, en met inbreng van zijn bestuurlijke ervaring als gemeenteraadslid. Voor Siewert is het een vanzelfsprekendheid dat hij niet alleen bezig is in zijn eigen zaak, maar zich daarnaast inzet en medeverantwoordelijkheid neemt voor het collectief van de horecaondernemers in zijn regio. Daarnaast zet hij zich in voor verschillende goede doelen en voor de karatesport.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens