Het programma heeft als doel de sector duurzaam te versterken door het initiëren en ondersteunen van innovaties met economische potentie die inspelen op trends en maatschappelijke uitdagingen.

Dat gebeurt door middel van community-activiteiten, zoals events en collectieve programma’s, innovatieondersteuning en de inzet van financieringsinstrumenten. De sector heeft het op dit moment niet makkelijk, met dit programma willen we ondernemers motiveren om vooruit te denken over de mogelijkheden post corona.

“Hoe kan ik mijn onderneming onderscheidend maken?” “Kan ik samen met andere ondernemers tot nieuwe ideeën komen?” “Hoe kunnen wij binnen onze sector bewust omgaan met de natuur?” Dat zijn voorbeelden van vragen die binnen het programma opgepakt worden.

Het programma is in co-creatie ontwikkeld met de kernstakeholders uit de toeristische en recreatieve sector in Limburg waaronder KHN en wordt uitgevoerd door regionale ontwikkelingsmaatschappij LIOF. Bekijk hier het volledige persbericht.

Vragen
Neem contact op met LIOF om de mogelijkheden voor jouw onderneming te bespreken.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens