Op 3 juni organiseert KHN Steenwijkerland samen met de Business Club Steenwijkerland de bijeenkomst ‘Lokale politiek meets lokale horeca’. Deze gezamenlijke activiteit heeft als doel de leden van de gemeenteraad en het college in contact te brengen met horeca- en recreatieondernemers en de actuele ontwikkelingen en kansen en bedreigingen met elkaar door te nemen.

De bijeenkomst wordt in juni georganiseerd omdat dan nieuwe beleidsvoornemens van de gemeente al bekend zijn (zoals bv. de verhoging van de toeristenbelasting), maar de besluitvorming in de gemeenteraad in juli bij de Perspectiefnota nog moet plaatsvinden en/of eventuele nieuw beleid nog toegevoegd kan worden. Een mooi moment om als branche met de politiek in gesprek te gaan.

Wanneer: Maandag 3 juni 2024
Tijd: 15.00 uur
Waar: Prins Mauritshuis in Blokzijl

Het programma ziet er als volgt uit:
- Ontvangst bij Prins Mauritshuis in Blokzijl.
- Bezoek aan een aantal horecagelegenheden in Blokzijl, waarbij verschillende actuele thema's in de horeca- en recreatiebranche aan bod zullen komen.
- Afsluiting en gezamenlijk diner bij restaurant Kaatje bij de Sluis, dat dit jaar haar jubileum viert. Hier is gelegenheid om informeel met elkaar in gesprek te gaan en ervaringen uit te wisselen.
- 19.00 uur: Einde van het programma, zodat alle (burger)raadsleden tijdig bij hun fractievergadering in het gemeentehuis kunnen zijn.

Wij rekenen op jouw aanwezigheid bij deze belangrijke gelegenheid om de banden tussen de politiek en de horeca-en recreatiesector te versterken.

Vragen?

Voor vragen, dieetwensen of andere aanvullende informatie kan contact worden opgenomen met Alko Tolner, accountmanager van de Business Club Steenwijkerland, of met Arie Willem Vermeij, voorzitter van KHN Steenwijkerland.

Aanmelden
vóór 28 mei 2024 via de site van BCS https://www.bcsteenwijkerland.nl/agenda/lokale-politiek-ontmoet-lokale-horeca/ of via een mail naar info@bcsteenwijkerland.nl.

Met vriendelijke groet,

Alko Tolner, Accountmanager BCS 06 51 51 15 25
Arie Willem Vermeij, Voorzitter KHN Steenwijkerland 06 20 01 51 88


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens