Op donderdag 12 december 2019 organiseert KHN Etten-Leur een heerlijke lunch voor de horeca in Etten-Leur. Tijdens deze bijeenkomst blikken we kort terug op 2019 en bespreken we de plannen voor de horeca in 2020/2021.

Ook schuift Frank Vrolijk, wethouder Economische Zaken, aan bij de lunch. Aansluitend aan de lunch gaat hij samen met ons een rondje maken in Etten-leur om de eerste foodiebags uit te delen. De foodiebags zijn een onderdeel van ons speerpunt duurzaamheid, waarbij we beginnen met het inzetten op meer bewustwording van de voordelen en effecten van duurzaam ondernemen in de horeca. Ook de pers is hierbij aanwezig.

De horeca ontvangt een foodiebag met het logo van KHN en de gemeente Etten-leur. Hiermee willen we als KHN Etten-Leur aandacht vragen voor voedsel verspilling. In de foodiebag willen we informatie en tips delen met ondernemers op welke manieren zij kunnen bijdragen aan het terugdringen van voedsel verspilling.

Je bent van harte welkom op donderdag 12 december 2019

Tijd? 11.30 uur – 13.00 uur (Inloop vanaf 11:15 uur)
Waar? Tostibar Dubbel & Dwars

Agenda

  1. Welkom door onze voorzitter Vincent van Haperen
  2. Terugblik en vooruitblik
  3. Speerpunten 2019-2020: toelichting beleidsplan
  4. Uitwerking project duurzaamheid; Foodiebag
  5. Financien: goedkeuring jaarrekening & vaststelling eigen bijdrage 2019
  6. Mededelingen regiomanager Monique van Lieverloo
  7. Beschikbaar stellen toilet aan passanten
  8. Oproep voor nieuwe bestuursleden

Aan/afmelden
Ben je er ook bij? Graag aan of afmelden bij secretaris Pieter-Jan van Dijck via ettenleur@khn.nl.

Graag tot ziens op 12 december!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens