Op donderdag 12 december 2019 organiseert KHN Etten-Leur een heerlijke lunch voor de horeca in Etten-Leur. Tijdens deze bijeenkomst blikken we kort terug op 2019 en bespreken we de plannen voor de horeca in 2020/2021.
Ook schuift Frank Vrolijk, wethouder Economische Zaken, aan bij de lunch. Aansluitend aan de lunch gaat hij samen met ons een rondje maken in Etten-leur om de eerste foodiebags uit te delen. De foodiebags zijn een onderdeel van ons speerpunt duurzaamheid, waarbij we beginnen met het inzetten op meer bewustwording van de voordelen en effecten van duurzaam ondernemen in de horeca. Ook de pers is hierbij aanwezig.
De horeca ontvangt een foodiebag met het logo van KHN en de gemeente Etten-leur. Hiermee willen we als KHN Etten-Leur aandacht vragen voor voedsel verspilling. In de foodiebag willen we informatie en tips delen met ondernemers op welke manieren zij kunnen bijdragen aan het terugdringen van voedsel verspilling.
Je bent van harte welkom op donderdag 12 december 2019
Tijd? 11.30 uur – 13.00 uur (Inloop vanaf 11:15 uur)
Waar? Tostibar Dubbel & Dwars
Agenda
Aan/afmelden
Ben je er ook bij? Graag aan of afmelden bij secretaris Pieter-Jan van Dijck via ettenleur@khn.nl.
Graag tot ziens op 12 december!