Minister Grapperhaus heeft gelden beschikbaar gesteld aan veiligheidsregio's om samen met gemeenten voor ondernemers en instellingen een kostenvergoeding te regelen. Tot op heden is er in de gemeente Zandvoort geen concrete regeling.

In totaal heeft minister Grapperhaus op 24 september € 45 mln. beschikbaar gesteld. KHN heeft hier een brief over gestuurd aan de gemeente Zandvoort, met een voorstel voor kostencalculatie. Maar wanneer er een regeling is of komt kunnen we nu nog niet zeggen. Hoeveel vergoeding je zult ontvangen staat nog niet vast.

Wij kunnen ons voorstellen dat je als ondernemer alvast wel aanspraak wilt maken op (een gedeelte) van het budget door een verzoek in te dienen voor compensatie van de kosten. Vul daarvoor de modelbrief in en specificeer de kosten die je hebt gemaakt. Op deze manier gaat je beurt niet voorbij en heb je formeel aanspraak gemaakt.

De brief van minister Grapperhaus vind je hier. Voor verdere vragen kun je contact opnemen met regiomanager Ivo Berkhoff op 06-51 17 42 94 of i.berkhoff@khn.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens