Ben jij je in 2021 en 2022 actief bezig geweest met het doorvoeren van energiebesparende maatregelen in jouw bedrijf? Dan maak je kans op de EZK Energy Award én een bedrag van 25.000 euro.

Jaarlijks organiseert het ministerie van EZK in samenwerking met RVO, MKB-Nederland en de NVDE de EZK Energy Award. Dit is een stimuleringsprijs voor bedrijven die zich onderscheiden op het gebied van energiebesparing, duurzame energieopwekking en/of het gebruik van hernieuwbare warmte.

Een onafhankelijke jury kiest uit de inschrijvingen drie genomineerden. Uiteindelijk ontvangt de winnaar op 26 januari 2023 een geldbedrag van € 25.000 (netto). Tevens is er voor de deelnemers maar zeker ook voor de genomineerden en uiteindelijke winnaar volop media-aandacht over deelname aan deze prestigieuze award.

Hoe doe je mee?

Heb jij een mooi voorbeeld van energiebesparing in jouw bedrijf? Schrijf je dan in! Dit kan eenvoudig door vóór 31 oktober een eigen case in te dienen (minimaal 300 woorden met eventueel een ondersteunende videoboodschap) via de website van RVO - Rijksdienst voor Ondernemerschap.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens