Onze kersverse burgemeester Raymond Vlecken wil graag kennis maken met de diversiteit van de horeca in de gemeente Weert. Meld je aan en laat de burgemeester ook bij jouw bedrijf een kijkje nemen.

KHN Weert organiseert op zaterdagmiddag 28 augustus aanstaande een tour langs de horeca in de kern Weert, maar willen ook graag de kerkdorpen en het buitengebied bezoeken.

Aanmelden

Vind jij het leuk als de burgemeester ook bij jouw bedrijf een kijkje komt nemen of wil je hem graag iets vertellen? Dan horen we dit graag en maken we aan de hand van de aanmeldingen een programma. Uiteraard kunnen we niet garanderen dat we overal kunnen komen, maar mochten we (te) veel aanmeldingen ontvangen, dan kijken we in samenspraak wel hoe we dit oplossen. De burgemeester is in ieder geval erg geïnteresseerd in jouw bedrijf en verhaal.

Wil je dus graag in het programma opgenomen worden? Stuur dan vóór zondag 15 augustus aanstaande een mail naar weert@khn.nl en dan informeren we je daarna over het hoe en wat.

Voor nu wensen wij je in ieder geval een prettige en drukke zomer toe.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens