Op dinsdag 9 maart 2021 is Mariëtte Radstake benoemd tot Lid van Verdienste van KHN. Mariëtte kreeg (op gepaste afstand) uit handen van John Duijns, voorzitter KHN Oss, een oorkonde met bijbehorende zilveren speld.

Dit als dank voor de wijze waarop zij zich inzet voor de belangen van de horeca in Oss en regio Brabant.

Mariëtte Radstake, horecamanager van Theater de Lievekamp in Oss, was een groot aantal jaren bestuurder en later voorzitter van de lokale afdeling en bestuurder voor KHN regio Oost-Brabant.

John Duijn: “Mariëtte heeft deze eretitel echt verdiend”. Zij onderscheidt zich als een sterke verbinder, een betrokken en kundige KHN-vrouw en gepassioneerd ondernemer. Zij zorgt voor eenheid, structuur, harmonie en heeft de horeca als branche vele jaren positief op de kaart gezet. Zij heeft altijd goede binding met de plaatselijke horeca en is met name ook zeer waardevol gebleken vanwege haar goede contacten met de gemeente en vele andere belanghebbenden.

Over Mariëtte kunnen wij eigenlijk maar éen ding zeggen: zij is ‘een voorbeeld voor velen’. KHN Oss en de collega bestuurders van KHN Oost-Brabant zijn haar enorm dankbaar voor haar inzet en het verschil dat zij heeft gemaakt!

Via vooraf opgenomen beeldmateriaal ook mooie woorden van dank door Robèr Willemsen, voorzitter KHN, en mevrouw W.J.L. (Wobine) Buijs-Glaudemans, burgemeester Oss. Regiomanager Niki Hendriks reikte haar namens KHN een mooie bos bloemen uit.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens