Marketing Zaanstreek staat aan de start van een nieuwe opdracht. Daarom nemen ze je graag mee in de veranderende rol van een citymarketingorganisatie in een streek en het toerisme van de toekomst.

Ko Koens, lector New Urban Tourism bij InHolland, vertelt je meer over hoe toerisme op een harmonieuze manier kan worden ingepast in een gebied dat volop in ontwikkeling is. Ko: "Toerisme zou in de toekomst ‘regeneratief’ moeten zijn: van steden betere plekken maken voor inwoners, lokale bedrijven en natuur. Dan kun je de leefbaarheid van wijken een impuls geven, openbaar vervoer rendabel maken, erfgoed onderhouden en daardoor behouden, en bijdragen aan de energietransitie dánkzij toerisme."
Ook presenteert Marketing Zaanstreekhaar plannen voor het aankomende jaar, waarin aandacht voor het jubileumjaar van Zaanstad niet mag ontbreken.

Reken op een actieve bijeenkomst waar ook Zaans talent een podium krijgt. Er wordt uiteraard afgesloten met een gezellige netwerkborrel, waar verbindingen worden gelegd met stakeholders uit de streek.

Locatie: Inntel Hotel Amsterdam Zaandam, Provincialeweg 102, 1506 MD Zaandam
Datum: Donderdag 16 november 2023

Programma

Het programma ziet er als volgt uit:
15.00 uur Inloop
15.30 - 17.00 uur Plenair programma met sprekers over de toekomst van toerisme en de juiste balans tussen bewoner en bezoeker
17.00 uur Afsluitende borrel

Aanmelden

Ik meld mijzelf aan/af.

Wij hopen dat je er 16 november bij kunt zijn. Wij hebben er zin in!