Graag nodigen wij je met veel enthousiasme uit voor onze eerste Masterclass Duurzaam Ondernemen. Omdat wij in een dynamische tijd leven waarin de consument snel verandert, is het voor jou als ondernemer onontkoombaar om hier met jouw bedrijf ook snel op in te moeten spelen.

Hoe gaat zoiets in zijn werk en wat is er voor nodig om jouw bedrijf toekomstzeker te maken ten tijde van al deze veranderingen, met andere woorden, hoe maak je jouw bedrijf zo duurzaam mogelijk, zodat je met jouw bedrijf mee kunt groeien met de toekomstige ontwikkelingen.

Marcel Doeve van Doeve MKB Advies geeft in deze Masterclass zoveel mogelijk uitleg hierover. Waar je aan moet denken, welke keuzes je op jouw pad kunt krijgen en hoe hiermee om te gaan en Marcel zal je natuurlijk voorzien van een groot aantal tips die je meteen kunt toepassen in jouw bedrijf.

Opgeven kan alleen via deze link. Entree voor leden is gratis. Wacht niet te lang met opgeven i.v.m. beperkt aantal beschikbare plaatsen.

Noaberschap subsidie
In samenwerking met KopTop recreatieondernemers Steenwijkerland is het ons ook dit jaar weer gelukt om de Noaberschap subsidie vanuit de Provincie Overijssel binnen te halen. Deze subsidie is bedoeld om het ondernemerschap van onze leden te versterken door samenwerkings- en kennisuitwisselingsactiviteiten te organiseren die een bijdrage leveren aan de businessontwikkeling van ondernemingen die aangesloten zijn bij KopTop en KHN Steenwijkerland.

Voor dit jaar hebben wij een ruim aantal ontzettend leuke en zeer interessante bijeenkomsten en workshops georganiseerd voor jou, waarvan wij hopen dat dit een constructieve bijdrage gaat leveren aan de ontwikkeling van jouw bedrijf. Wij zullen al onze Noaberschap activiteiten aan je presenteren voorafgaand aan onze eerste Masterclass Duurzaam Ondernemen van Marcel Doeve MKB Advies.

Let op: voor sommige workshops zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar! Leden die tijdens de Masterclass aanwezig zijn, kunnen zich ook direct opgeven voor de verschillende workshops en VOL = ook echt VOL.

Graag tot 27 januari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens