Op maandag 7 maart is tijdens het ‘voorjaarsoverleg strand’ een presentatie gegeven over het project “Herinrichting Kop Zeeweg”. Tijdens deze vergadering is onder andere het conceptplan Hosper uit 2012 toegelicht.

Sinds dit plan zijn er verschillende ontwikkelingen geweest in het gebied. Zo is er een huisjespark gekomen, de snackbar is verbouwd, er zijn zonnecollectoren geplaatst en 2 jaarrondpaviljoens gekomen.

Praat mee op 5 april

Op dit moment wordt het hotel gebouwd en liggen er plannen voor Het Eindpunt. Nu is de openbare ruimte aan de beurt. Daarbij is ook jouw inbreng als direct betrokkene heel waardevol. HB adviesbureau ondersteunt de gemeente bij het maken van een definitief ontwerp en begeleidt de participatie met betrokkenen.

Er zijn drie participatiebijeenkomsten gepland waarin de gemeente graag jouw mening over de plannen hoort. De eerste bijeenkomst is dinsdagochtend 5 april van 9 tot 12 uur.

Je kunt je aanmelden via G.vanOort@bloemendaal.nl.

Voor de geïnteresseerden, het project staat op de projectenpagina.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens