In een jaar waarin niets meer gaat zoals we gewend zijn dat het gaat, en waarin we allemaal concessies hebben moeten doen, gaat het leven aan de andere kant ook gewoon door. Ook dit jaar zullen we kerst vieren, al zal dit er anders uitzien voor velen van ons dan de voorgaande jaren.

Het bestuur van de gemeente Valkenburg aan de Geul heeft er dit jaar voor gekozen de kernen wat extra aandacht te geven. Zo zal er in elke kern een grote kerstboom met verlichting geplaatst worden en in sommige kernen zullen er verlichte objecten geplaatst worden.

Daarnaast wil het bestuur jullie in de gelegenheid stellen om jullie kern extra op te zieren in de periode van de feestdagen en stelt daarom per dorpskern een bedrag van € 1500,- ter beschikking. Voor de buurt-overleggen wordt een bedrag van € 750,- ter beschikking gesteld.

Met dit bedrag kunnen jullie de kern in winter/kerstsfeer brengen, dit naar eigen ideeën en inbreng.

Deze brief is verzonden aan de voorzitters van de dorpskern overleggen. Mocht je als horecaondernemer in 1 van de kernen nog niets hebben gehoord of vernomen van dit initiatief, neem dan gerust zelf contact op met John Wauben (j.wauben@valkenburg.nl). Hij zal samen met jullie kijken naar de opzet voor de diverse plannen en het beschikbare budget.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens