KHN Amsterdam organiseert een training van een halve dag in samenwerking met Jellinek. Horecamedewerkers leren hoe zij verantwoord alcohol kunnen schenken en adequaat kunnen reageren op tegenwerkend gedrag. Dit komt ten goede van de gezondheid van de klant, maar ook voor de positieve sfeer in de horecagelegenheid.
Horecamedewerkers komen vaak in aanraking met beschonken gasten. Er wordt van je verwacht dat je op een gegeven moment stopt met schenken. Maar waar ligt de grens en hoe herken je dit? En hoe ga je er mee om als de klant niet wilt meewerken?
Tijdens de training is er aandacht voor het handhaven van het bedrijfsbeleid. De deelnemers denken zelf na over mogelijke oplossingen en werken actief met de geleerde stof doormiddel van het oefenen met een acteur/actrice. De training gaat ook in op praktijkvoorbeelden en vragen van deelnemers. Jij en/of jouw medewerkers kunnen de kennis direct toepassen in de praktijk.
Voor wie?
De training is bedoeld voor leden van KHN Amsterdam en hun medewerkers die met het schenken van alcohol te maken hebben.
Aan het einde van de training:
Programma
De training bestaat uit een deel zelfstudie en één dagdeel (vier uur) op locatie en heeft de volgende onderdelen:
Start training om 13.00 uur en eindigt rond 17.00 uur (inloop vanaf 12.45 uur - exclusief lunch).
Certificaat
Aan het einde van de training ontvang je een certificaat van deelname.
Wanneer? Dinsdag 19 november 2019
Tijd? 13.00 - 17.00 uur
Waar? NH Caransa, Rembrandtplein 19 in Amsterdam
Aanmelden
Klik hier om je aan te melden voor de training.
Kosten en betaling
Leden KHN Amsterdam en Amstelland € 130
Leden KHN (gevestigd) buiten Amsterdam € 175
Niet-leden € 200
Prijzen zijn per persoon exclusief btw en lunch. Na afloop van de training ontvang je een factuur.
Graag tot dan!