Naast het verslag, vanuit het afdelingsbestuur en KHN landelijk, horen wij graag hoe het met jou gaat! Waar liggen uitdagingen of kansen en hoe verder in 2023. Met als afsluiting een overheerlijke lunch om elkaar beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Het bestuur van KHN Gemert-Bakel nodigt jou en onze partners van harte uit voor de algemene ledenvergadering.

Wanneer? Dinsdag 29 november 2022
Tijd? Inloop 11.45 uur (start vergadering 12.00 uur)
Waar? Foodies & Zo, Onze Lieve Vrouwestraat 33 in Handel

Rond de klok van 13.00 uur wordt de vergadering gesloten en staat er een lekkere lunch voor ons klaar. Samen eten is ook de ideale gelegenheid om je collega's beter te leren kennen en ervaringen uit te wisselen.

Agenda en bespreekpunten

 1. Opening en mededelingen
 2. Hoe gaat het met iedereen?
 3. Ingekomen stukken
 4. Verslag algemene ledenvergadering 01-02-2022*
 5. Terugblik 2022
 6. Bestuurszaken
  6.1. Financiën
  6.2. Beleidsplan
  6.3. Actueel nieuws horeca
  6.4. Nieuws en ontwikkelingen vanuit de gemeente
 7. Informatie vanuit KHN
 8. Rondvraag
 9. Sluiting

*Op Mijn KHN kun je het verslag van de vorige vergadering downloaden. Deze informatie is alleen toegankelijk voor KHN-leden. Als lid kun je inloggen op Mijn KHN met jouw gebruikersnaam en wachtwoord. Inloggegevens vergeten? Op deze pagina kun je een nieuwe inlog aanvragen.

Heb je een vraag, actualiteit of relevant nieuws welke je graag wilt delen? Dit horen wij uiteraard graag, zend dit uit aan onderstaand mailadres, dan kunnen wij er tijdens de vergadering aandacht aan geven.

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag via gemertbakel@khn.nl. Geef hierbij je naam en het aantal gasten en (di)eetwens aan.

Graag tot dan!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens