Het is weer tijd voor de algemene ledenvergadering van KHN Heusden. Na het bespreken van de agendapunten vindt er een interactieve middag plaats met als onderwerp: Ondernemend Heusden samen Circulair. Meld je snel aan!

De afgelopen jaren hebben we gemerkt dat de opkomst wat terugloopt, we begrijpen heel goed dat ondernemers het druk hebben en dat de vergadering (vaak op maandag) niet uitkomt. Je wilt gewoon een keer lekker vrij zijn! Dit jaar willen we het daarom anders aanpakken.

Ondernemend Heusden samen circulair

Op dinsdag 22 november aanstaande om 11.30 uur ben jij van harte uitgenodigd voor een heerlijk verzorgde lunch. Tijdens deze lunch bespreken we de agendapunten van de ALV en aansluitend vindt er een interactieve middag plaats met als onderwerp: Ondernemend Heusden samen Circulair. Bekijk het programma over hoe de middag eruit zal zien.

Een voor ondernemers zeer actueel onderwerp wat je dus niet mag missen in deze bijzonder onzekere tijd waarin er veel zorgen en vragen zijn omtrent de energieprijzen, stijgende loonkosten, verhoging van grondstofprijzen en de gevolgen daarvan.

Zorg dus dat je er bij bent en leer en ontdek wat andere ondernemers doen op dit gebied!

Aanmelden

Wij ontvangen jouw aanmelding graag -uiterlijk voor vrijdag 18 november aanstaande- via horecaheusden@gmail.com.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens