IVN nodigt je uit voor de gastherencursus over Het Groene Strand voor ondernemers op en in de buurt van de Noord-Hollandse stranden. In de bijlage en hieronder vind je meer informatie. Er is een beperkt aantal plekken, dus meld je snel aan!

Gastherencursus Het Groene Strand Noord-Holland najaar 2022

Of je nu fietsen verhuurt, koffie schenkt, bezoekers laat overnachten of groepsactiviteiten organiseert op of in de buurt van het strand; het vertellen van een pakkend verhaal over het strand en alles wat daar leeft voegt altijd iets toe aan de beleving van je gasten.

Tijdens deze gastherencursus voor ondernemers ontdek je meer over het leven op het strand en hoe je die ervaringen met je gasten kunt delen. Spot bijvoorbeeld sprintende strandlopers langs de waterlijn, verwonder je over aangespoelde zeesterren of neem een hapje zeeraket. Het strand lijkt een enorme zandbak, maar als je weet hoe je moet kijken, verandert het in een spectaculair natuurgebied. Ontdek alles tijdens de cursus en leer hoe je zelf kunt bijdragen aan een natuurlijker strand.

Waar: Dag 1: Laguna Beach Schoorl (Camperduin). Dag 2: Zoomers Castricum aan Zee
Data:
donderdagmiddag 3 november en dinsdagmiddag 8 november 2022 tussen 13:00 en 17:00 uur
Voor wie:
recreatieondernemers op of rond het strand, en recreatieondernemers met veel strandgasten in Noord-Holland
Aantal deelnemers:
15-25 (vol is vol)
Kosten:
€ 40 met Groene Strand-korting (normaal tarief € 125)*
Meer weten over de inhoud van de cursus en aanmelden?
Klik hier

Doe mee en verrijk je kennis! Stuur deze mail met bijlage ook gerust door naar andere ondernemers in jouw netwerk. En mocht je vragen neem gerust contact op via collega Lonneke Bitter: l.bitter@ivn.nl.

Gastheercursus Het Groene Strand

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens