Heb jij de digitale achterdeur op slot? Weet je hoe je jouw omzet kunt vergroten door slim gebruik te maken van social media? Weet jij wat de informatie uit de pintransacties van jouw klanten jou kan vertellen om jouw omzet te optimaliseren? Weet jij hoe je ook online zaken kunt doen en zou het op afstand sturen van bedrijfsprocessen via IoT iets voor jou kunnen zijn? (Nog) niet?

Dan zijn de vijf miniMasters van het MKB Datalab Limburg jouw kans om meer hierover te weten te komen en daarna praktisch aan de slag te gaan, bijvoorbeeld met behulp van een stagiair.

Je kunt kiezen uit vijf miniMasters:

Aanmelden
Zorg dat je erbij bent! Meld je aan voor een of meerdere miniMasters door op bovenstaande links te klikken. Voor ondernemers in het mkb zijn er géén kosten verbonden aan deelname aan de miniMasters.

Je kunt zich inschrijven per sessie of voor alle sessies. De sessies vinden in eerste instantie online plaats - en zodra het mogelijk is offline. Wij volgen de corona richtlijnen van het RIVM.

Heb je vragen?
Neem dan contact op met het MKB Datalab Limburg via info@digitalewerkplaatsen.nl.

De miniMasters worden je aangeboden door:

Partners van MKB Datalab Limburg:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens