Het is al een beetje traditie: een combinatie van bijpraten en ontmoeten met een voorproefje voor je gasten. En dan is het najaar natuurlijk het seizoen voor een prachtige Dark Sky ervaring.

Stichting Regiomarketing Toerisme Noordoost Friesland heeft ons gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Najaarsbijeenkomst RMT
Het is al een beetje traditie: we maken een combinatie van bijpraten en ontmoeten met een voorproefje voor je gasten. En dan is het najaar natuurlijk het seizoen voor een prachtige Dark Sky ervaring.

Het programma:

  • 19.00 uur Ontvangst
  • 19.15 uur De ontwikkeling en plannen van RMT en de regiodeal: wat vind jij ervan en wat wil jij? Daar hebben we het over.
  • 19.40 uur Kennismaking met “onze” wethouders; wat zijn hun ambities voor de sector?
  • 19.55 uur Opladen kan ook in deze maanden fantastisch in Friesland. Voorgaande jaren voerden wij als RMT al een najaarscampagne, dit jaar heeft Merk Fryslan het initiatief genomen tot een najaars- en wintercampagne. Ambitie? Gewoon ieder jaar een goede campagne, doe je meer? Lizzie van Merk Frysland vertelt je in vogelvlucht over de campagne en uiteraard kun je aanhaken en meer ( zie ook vorige nieuwsbrieven).
  • 20.05 uur Zeepkist; snelle bijpraat door verschillende organisaties waar we mee samenwerken!
  • 20.15 uur Deelsessies: Beklim de toren – Rondleiding – Sterren op de dijk
  • 21.45 uur Bijpraten en borrelen

Locatie
Het Lage Noorden, Zeedijk 8, 9073 TN in Marrum. Een bijzondere locatie tegen de dijk bij Marrum, waar tegenwoordig kunstenaars met veel inspiratie aan hun projecten werken en mensen vakantievieren in bijzondere accommodaties en op de beschutte en weidse camping.

We willen gezamenlijk reizen graag stimuleren en daarom in de eerste week van november de lijst van aanwezigen per mail delen. Heb je daar bezwaar tegen, wil je dat dan aangeven bij je aanmelding?

Wij hebben er zin in!

Meer informatie en aanmelden
Kijk voor meer informatie op de website van Stichting Regio Marketing Toerisme.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens