Om het lokaal kopen te blijven ondersteunen heeft Het Smalste Stukje Nederland (gemeente Echt-Susteren) een lokale bon ontwikkeld. Het is de bedoeling dat deze bon zo breed mogelijk ingezet kan worden in de gemeente Echt-Susteren.

Graag vraagt de gemeente Echt-Susteren jouw aandacht voor onderstaande brief. Veel ondernemers hebben zich al aangemeld voor de lokale cadeaubon, maar zij willen graag dat iedere ondernemer kan profiteren van deze bon. Dus heb jij je nog niet aangemeld, dit kan nog altijd. Aanmelden kan eenvoudig en in slechts 2 minuten.

Beste ondernemer,

Graag brengen we u op de hoogte van de introductie van een nieuwe lokale cadeaubon voor alle ondernemers in Echt-Susteren..

De Lokale Bon Echt-Susteren is een cadeaubon die verkrijgbaar is in verschillende waardes (10, 15 en 25 euro) en in te leveren bij alle aangesloten ondernemers. De cadeaubon is eenvoudig aan te schaffen via de website van Het Smalste Stukje Nederland, maar ook in fysieke vorm verkrijgbaar bij de balie van het gemeentehuis. Doel is om op later moment meer verkooppunten te hebben. Een cadeaubon behoort in één keer besteed te worden en is tot twee jaar na uitgifte geldig.

Investering

Omdat de Gemeente Echt-Susteren de meerwaarde van een lokale cadeaubon en een waardevolle promotionele koppeling met het campagnebeeld ‘Het Smalste Stukje Nederland’ erkent is ervoor gekozen om de introductie van de cadeaubon volledig op kosten van de gemeente te initiëren. Voor ondernemers zijn er geen kosten aan verbonden. In tegenstelling tot bij veel andere soortgelijke bonnen wordt er geen marge gerekend bij het verzilveren van de bon, deelnemende ondernemers ontvangen de volledige waarde die op de voucher staat vermeld.

Om gebruik te kunnen maken van de lokale cadeaubon investeren ondernemers dus alleen tijd en inrichting van het kassasysteem. We voorzien u van de juiste middelen om middels een telefoonapp of toevoeging aan de kassa de cadeaubonnen te kunnen verzilveren.

Ontwikkeling

De cadeaubon is ondergebracht bij een hiervoor opgerichte Stichting Beheer Geldmiddelen Lokale Cadeaubonnen, die los staat van de gemeentelijke organisatie. Deze stichting dient ertoe continuïteit van de lokale bon te garanderen en geldstromen te beheren. Zowel de oprichting als onderhoud van de entiteit wordt door de Gemeente gefinancierd.

Ook inhoudelijk biedt de cadeaubon ruimte voor ontwikkeling. Op termijn kunnen gethematiseerde of actiematige vouchers worden verkocht, denk bijvoorbeeld aan een bon als kerstcadeautje of een lunchbon om vroeg winkelen te bevorderen.

Deelnemen

Bent u ondernemer in de gemeente Echt-Susteren en wilt u deelnemen aan de lokale cadeaubon? Aanmelden kan eenvoudig en in slechts 2 minuten via deze link. Met vragen kunt u terecht bij lokalebon@echt-susteren.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens