In de ochtend volgen de studenten workshops die voorbereidend zijn op het gesprek met de bedrijven. Zij krijgen een opdracht mee op papier om, onder andere met hun cv, in gesprek te gaan met jou. Het doel is om een match te vinden voor een stage of een (bij)baan!

Curio Entree/mbo breed heeft het bestuur van KHN regio Brabant gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Beste praktijkopleider/organisatie,

Bij deze willen wij u en uw collega's graag uitnodigen voor de sollicitatiedag van Curio Entree/mbo breed. Deze vindt plaats op dinsdag 18 april in Bergen op Zoom (rooseveltaan 225) of Breda (Beemd 10).

In de bijlage vindt u de uitnodiging voor deze dag.

In de ochtend volgen de studenten workshops die voorbereidend zijn op het gesprek met de bedrijven. Zij krijgen een opdracht mee op papier om, onder andere met hun cv, in gesprek te gaan met u.

Het doel is om een match te vinden voor een stage of een (bij)baan!

We streven ernaar u rond 10.15 uur te ontvangen op één van de bovengenoemde locaties. De definitieve aanvangstijden en planning ontvang u uiterlijk 2 weken voor de sollicitatiedag in verband met de aanmeldingen.

Rond 12.30/12.45 uur is er aan aansluitende lunch waar u aan kunt deelnemen om te netwerken met de docenten en andere bedrijven. We zouden het super vinden als uw organisatie bij deze dag aanwezig kan zijn!

U en uw collega's kunnen zich aanmelden voor deze middag via de link op de uitnodiging, maar ook via onderstaande link. Graag zien wij uiterlijk 20 maart uw reactie tegemoet.

Als u meer info wilt ontvangen of vragen heeft kun u contact opnemen met 06 5787 6943 of deze mail beantwoorden.

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Curio Entree/mbo breed

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens