Het bestuur van KHN Arnhem/Renkum heeft een nieuwe WhatsApp groep gemaakt voor haar leden. Blijf op de hoogte en meld je aan!

Deze app is gemaakt om onze leden op een snelle manier te voorzien van belangrijke informatie, zoals het op de hoogte stellen van bijvoorbeeld nieuwe beschikbare subsidies, belangrijke nieuwsberichten vanuit gemeente Arnhem en gemeente Renkum als ook informatie vanuit KHN Landelijk.

Wij kiezen ervoor vanuit deze app alleen informatie naar onze leden te zenden. Er kan dus niet op de berichten gereageerd worden. Dit is eventueel mogelijk in de reeds bestaande appgroep. Een vraag of opmerking kan daarnaast ook altijd via een privébericht gesteld worden aan één van de bestuursleden of aan de regiomanager Richard Dijkgat (06 12 32 66 15).

Aanmelden

Wil jij aan deze groep toegevoegd worden of wil je iemand anders toevoegen, gebruik dan deze link of onderstaande QR-code:

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens