Op 7 december is er weer een hoteloverleg van KHN Amsterdam. De ideale gelegenheid om je te laten informeren over actuele zaken die relevant zijn voor jou als hotelier/manager. We nodigen je van harte uit om bij het laatste hoteloverleg van dit jaar en de eindejaarsborrel aanwezig te zijn om met elkaar van gedachten te wisselen.

We hebben deze keer buiten de bekende dossiers weer een inspirerende spreker uitgenodigd: Tom de Bruyne van SUE Behaviour Design, gedragswetenschapper en expert op gebied van gedragsverandering.
Hij zal een masterclass houden over hoe een 9+ klantervaring tot stand komt en waar je op in kan zetten om deze 9+ klantervaring te creëren. Hij zal enkele mythes uit de wereld helpen over wat een 9+ klantervaring veroorzaakt. De psychologie van geluk leert ons dat kleine signalen van erkenning en waardering veel belangrijker zijn dan luxe. Aan de hand van een aantal intrigerende onderzoeken worden concrete technieken en interventies verkend waarop Hospitality Managers de emotie en ervaring van klanten en gasten een positieve draai kunnen geven.

Wat:
Hoteloverleg KHN Amsterdam
Wanneer: 7 december 2023
Hoe laat: 15.00 tot ca. 17.00 uur met aansluitend een eindejaarsborrel tot ca. 18.00 uur
Waar: Double Tree by Hilton NDSM Wharf, NDSM-Plein 28, 1033 WB Amsterdam

Agenda (onder voorbehoud)
- Opening en mededelingen.
- Actueel nieuws KHN Amsterdam, onder andere update Toeristenbelasting, update CAO.
- Booking.com, een korte forecast.
- Instock zet voedselverspilling op de kaart.
- Masterclass: door Tom De Bruyne, SUE Behaviour Design: Hoe ontwerp je een 9+ klantervaring op basis van beïnvloedingspsychologie.

Aanmelden
Voor aanmelden stuur een email naar amsterdam@khn.nl. Vermeld daarin de naam van jouw hotel, jouw voor- en achternaam, e-mailadres en of je aanwezig zult zijn bij de eindejaarsborrel.

Ben je er niet bij maar wil je wel direct geïnformeerd worden over actueel nieuws en ontwikkelingen over hotels in Amsterdam registreer je dan voor de appgroep voor hotels. Sta je nog niet in die app; stuur dan een mail naar amsterdam@khn.nl.

Graag tot 7 december!