KHN Amsterdam organiseert jaarlijks een of meerdere HR overleggen waarbij we managers en ondernemers informeren over specifieke actualiteiten rondom Human Resource Management en de arbeidsmarkt en we een netwerk van HR managers willen faciliteren om kennis met elkaar te delen.

Het bestuur van KHN Amsterdam nodigt jou van harte uit om aanwezig te zijn op het HR overleg op maandag 11 december aanstaande!

Wat: HR overleg
Wanneer: Maandag 11 december 2023
Hoe laat: 10.00 tot ca. 12.00 uur
Waar: Industrieele Groote Club, Dam 27, 1012 JS Amsterdam

Agenda (onder voorbehoud)

1. Welkom door de regiomanagers van KHN Amsterdam.
2. Een toelichting van Ricardo Eshuis, directeur Stichting Vakonderwijs Horeca (SVH) op het grote scala aan vakgerichte E-learnings van hen en hoe die in te zetten zijn in je bedrijf. KHN Amsterdam biedt deze trainingen voor haar leden gratis aan en zijn een ideale toevoeging in je eigen bedrijfsacademy of onboardingsprogramma.
3. Actuele zaken rondom CAO, veranderingen wettelijk minimumloongebouw en impact op horecalonen en functiegroepen door Kirsten van der Vliet (CAO en arbeidsvoorwaarden specialist KHN en deelnemer aan de onderhandelingen met de bonden).
4. Toelichting op het nieuwe en totale aanbod van cursussen en workshops van KHN Amsterdam.
5. Manuela van de Wiel; managementtrainer geeft ons enkele tips en tricks over het optimaliseren van managementvaardigheden en het voeren van effectieve gesprekken.

Aanmelden

Klik hier voor aanmelden. Er wordt gerekend op je komst. Mocht je onverwacht verhinderd zijn stuur ons dan een bericht naar amsterdam@khn.nl.

Voor nadere informatie: Nathalie ter Heide, n.terheide@khn.nl / 06 12 25 54 79.