Merk jij ook dat jij of je collega’s op dinsdagen en donderdagen regelmatig in de file staan? En zou je dat graag anders zien?

Zuid-Limburg Bereikbaar, Midden-Limburg Bereikbaar en Trendsportal hebben het bestuur gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN-lid te delen.

Goedemorgen dames en heren,

Merk jij ook dat jij of je collega’s met name op dinsdagen en donderdagen regelmatig in de file staan? En zou je dat graag anders zien? Ontdek dan samen met ons slimme oplossingen op het gebied van mobiliteit!

Zuid-Limburg Bereikbaar, Midden Limburg Bereikbaar en Trendsportal organiseren in samenwerking met Arriva en glimble In Business een Mobiliteitscafé dat in het teken staat van de combinatie van vervoermiddelen. Tijdens het café bekijken we de impact van het combineren van auto, fiets en openbaar vervoer op de bereikbaarheid van jouw organisatie.

Het Mobiliteitscafé vindt plaats op woensdagochtend 17 april 2024 van 10.30 tot 12.00 uur bij PIT.ground (Poststraat 1) te Sittard

Wat kun je verwachten tijdens het Mobiliteitscafé?

  1. Arriva inspireert om samen na te denken over innovatieve en vooral ook realistische mobiliteitsoplossingen.
  2. Radboud UMC deelt haar praktijkinzichten.
  3. Discussies over hoe we de 'Dinsdag/Donderdag-cultuur’ kunnen doorbreken. Arjen Lubach doet in het onderstaande filmpje alvast suggesties!
  4. Een aanbod waarmee je de reiskosten van jouw organisatie fors kunt verlagen en waarbij je jouw medewerkers dagelijks keuzevrijheid kunt bieden.
  5. Netwerklunch (vanaf 12.00 uur).

Ervaar de reis zelf!

We willen je de mogelijkheid bieden de combinatie van verschillende vervoermiddelen zélf te ervaren. Je kunt daarom gratis met de Arriva-trein en -bus naar en van het Mobiliteitscafé reizen. Wil je hiervan gebruik maken? Vermeld dit dan bij je aanmelding en je ontvangt voor vertrek een email met een code om met de glimble-app te reizen.

Aanmelden

Wil jij je laten inspireren? Meld je dan aan via deze link.

We zien je graag op 17 april in Sittard!

Hartelijke groet,

Rob Schaap | Mobiliteitsmakelaar Midden Limburg Bereikbaar

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens