Woensdag 1 februari 2023 organiseert Restaurant Kiem samen met KHN en verspillingsmarkt Fjild het Voedselverspillingsdiner.

Tevens worden de resultaten van de Food Waste Challence Friesland gepresenteerd. Ondernemers kunnen zich aanmelden voor de volgende Challenge.

2de jaars studenten van de vakopleiding zelfstandig werkend kok en gastheer hebben zich afgelopen periode verdiept in het thema voedselverspilling. Met reststromen uit de voedingssector, aangeboden door de verspillingsmarkt uit Buitenpost, zijn er creatieve oplossingen bedacht met o.a. oud brood, aardappel en andere groenten. Daarnaast zijn er in samenwerking met Brouwerij Brouwdok ook 2 biertjes gebrouwen met verspild voedsel.

Op woensdag 1 februari aanstaande serveren de studenten vanaf 17.30 uur een exclusief 4-gangen diner inclusief bijpassende dranken voor leden van KHN, TAF en leermeesters en chefs uit Friesland.

Aanmelden

Wil je er ook bij zijn? Reserveren kan tot en met vrijdag 27 januari aanstaande via kiemsneek@rocfriesepoort.nl. Na reservering ontvang je een bevestiging met een factuur voor € 20,23 per persoon.

Wij hopen veel KHN leden te mogen begroeten in Sneek.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens