Op de website van Bureau Toerisme Laag Holland (BTLH), vind je dé UITagenda van de regio Laag Holland. De UITagenda heeft een bereik van gemiddeld 7000 bezoekers per maand.

In de UITagenda staan alle evenementen welke in de regio plaatsvinden vermeld. Denk hierbij aan: markten, muziekevenementen, theatervoorstellingen, sportevenementen, tentoonstellingen en meer.

Het zou mooi zijn als de UITagenda goed gevuld is met alle leuke evenementen welke er in onze regio georganiseerd worden. Hiervoor is het benodigd dat evenementen (gratis) worden ingevuld door de organisatoren en ondernemers!

Organiseer jij een activiteit of evenement in de regio? Meld dan hier gratis jouw evenement aan en zorg voor meer bereik voor jouw evenement!

Ook heeft Bueau Laag Holland de mogelijkheid om evenementen een groter bereik te geven bij onze partners in de regio's Zaanstreek en Amsterdam. Dit geldt voor de grotere evenementen in de regio, welke wij selecteren op relevantie.

Heb je vragen over het invullen van het aanmeldformulier of over de UITagenda? Mail dan naar: info@laagholland.com. Wij helpen jou graag!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens