Laag Holland biedt het hele jaar door het perfecte decor voor talloze evenementen. Wat dacht je van een heerlijk foodfestival, lekker swingen tijdens muziekevenementen, rondstruinen op één van de jaarmarkten of mee op speurtocht door de natuur?

Muziek - Theater - Musea - Excursies - Evenementen

Deze UITagenda staat boordevol inspiratie voor te gekke evenementen het hele jaar rond. Een divers programma waardoor er altijd wat te beleven is voor iedereen! Vind hier de leukste evenementen in De Beemster, Edam-Volendam, Landelijk Alkmaar, Landsmeer, Oostzaan, Purmerend en Waterland.

Meld je activiteit ook aan

Via deze link kun jij je activiteit ook aanmelden. Lees de voorwaarden hieronder en vul het aanmeldformulier in.

Voorwaarden

  • Het evenement vindt plaats in een gemeente in Laag Holland.
  • Het evenement is interessant voor een brede doelgroep.
  • De tekst is in het Nederlands.
  • De aanspreekvorm van de tekst is ‘je’ of onpersoonlijk.
  • Afbeeldingen zijn rechtenvrij, zonder tekst, liggend, met de focus op het midden, minimaal 1600 x 1200 pixels en maximaal 2 MB. Geen logo's.

Na goedkeuring wordt je evenement zo snel mogelijk gepubliceerd in de UITagenda en ontvang je hier een bevestiging van. Heb je nog vragen over de aanmelding? Neem dan contact op via info@laagholland.com.

Aanvullende mogelijkheden

Op zoek naar aanvullende promotionele mogelijkheden voor je evenement? Bekijk de lopende campagnes en projecten voor deelnamemogelijkheden.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens