Ondernemen is bijzonder moeilijk, hoe blijf je aantrekkelijk voor je gasten, hoe presteer je als team het beste en ben je op en top gastvrij. Dit soort uitdagingen kun je makkelijker aangaan door ook te sparren met je collega’s of door jezelf en je team te laten inspireren door een hele interessante humoristische spreker.

De inspiratieavond vindt plaats op maandag 15 januari 2024, deze avond is toegankelijk ook voor je team. Dus maak er een gezellige avond uit van en blok deze datum alvast in je agenda. Locatie: Partycentrum De Huifkar, Kerkstraat 67 in Putten.

De verschillende KHN afdelingen bieden jullie een heerlijke avond aan met veel humor. De avond wordt jullie kosteloos aangeboden met een drankje en een hapje. Meer dan 2 consumpties per persoon betekent de portemonnee trekken...

Milo Berlijn

Bekijk alvast de website van Milo Berlijn, de spreker van die avond. Dé spreker die bedrijven in de dienstverlenende sector inspireert, confronteert en raakt!

“Bereid je voor op een sessie, waar je net zo hard aan het lachen wordt gemaakt als aan het denken wordt gezet. Een show waarin heel veel beeldende do's en don'ts van de hospitality op de planken worden gebracht. Met pakkende voorbeelden, tips en tricks uit de rijke praktijk ervaring van vakman Milo Berlijn. De PIMP theatershow bezorgt je een vrolijke, inspirerende en prikkelende avond over gastvrijheid, samenwerken, optimisme en service.

Of je nu in de horeca, retail of zorg actief bent, deze sectoren hebben één aspect met elkaar gemeen. Hoe je mensen bejegent, is bepalend voor je succes. Een spontane, belangstellende vraag aan een klant, een lieve aanraking van een patiënt en een hondenkoekje voor de hond die met een gast is meegekomen. Het doet wonderen. Maar waarom doen we het dan zo weinig? Dat is de vraag die Milo Berlijn al jaren bezighoudt”.

Aanmelden

Je kunt de aanmeldingen mailen naar regiomanager Richard Dijkgat via r.dijkgat@khn.nl. Vermeld hierbij vanuit welk bedrijf en met hoeveel personen je aanwezig bent. Meld je op tijd aan voor deze fantastische inspiratieavond, ervaring leert dat de plekken snel gevuld zijn.

Graag tot 15 januari!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens