De Noord-Hollandse Biertapwedstrijd is een van de vijf officiële, grote regiowedstrijden van het landelijke toernooi. Deelnemers kunnen zich via deze wedstrijd plaatsen voor het NK biertappen en daar de provincie vertegenwoordigen. Het kampioenschap is een initiatief van Stichting Tapwedstrijden.nl en vindt plaats om de tapkwaliteit in de Nederlandse horeca verder te verbeteren.

Op 11 november gaan biertappers uit Beverwijk, Heemskerk en omringende afdelingen met elkaar de strijd aan om een plek te bemachtigen in de finale van het NK Biertappen. De jury beoordeelt het getapte bier op onder andere de schuimkraag en de presentatie en een groot aantal andere punten. De finalisten gaan de strijd met elkaar aan om uiteindelijk in de landelijke finale te komen in januari 2020.

Wanneer: 11 november 2019
Tijd: De wedstrijd begint om 13:00 uur, deelnemers worden vanaf 12:00 uur verwacht
Waar: Restaurant Brafoer, Halve Maan 2, Beverwijk.

Tijdens de biertapwedstrijd wordt gezorgd voor een muzikale omlijsting.

Inschrijven

Deelnemers kunnen zich inschrijven via www.tapwedstrijden.nl. Het inschrijfgeld bedraagt 10.- euro per persoon. Daarvoor ontvang je, behalve je deelname, een leuke attentie, een bittergarnituur en wellicht als winnaar eeuwige roem met daarbij de nodige exposure. Als bedrijfsteam dien je elke deelnemer afzonderlijk aan te melden. Bezoekers gratis entree.

Informatie over de tapwedstrijden, de wedstrijdregels, -protocol en de onderdelen waarop de jury de finalisten beoordeelt is te vinden op de site www.tapwedstrijden.nl

Graag tot ziens op 11 november.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens