Na de geslaagde sessies uit 2019 gaan wij op veler verzoek nu met ‘Fan Factory op herhaling’ -het goede van toen aangevuld met een vernieuwing en wensen van nu-! Meld je snel aan voor één van deze inspirerende ochtenden!

De inspiratie sessie is vooral interactief, levert jou veel concrete tips en adviezen op en nodigt jou uit om na te denken over de vraag: hoe maak ik fans van mijn medewerkers?

Waarom deze vraag zo belangrijk is? Omdat fans in je bedrijf fans van je gasten maken. Omdat fans een grote rol spelen bij het vinden van nieuwe medewerkers. En omdat fans van jouw bedrijf een leuke plek om te werken maken, wat een positieve invloed heeft op het ongewenste verloop en de instroom. En op jou.

Presentatie 'Personeel vinden, binden, boeien en behouden'

Tijdens de presentatie gaan we in op alle knoppen waarmee je het aantal fans kunt vergroten, geven we voorbeelden uit verschillende branches en dagen we jou uit om het te vertalen naar je eigen bedrijf. Kennis delen en benaderen de realiteit van de ondernemers vanuit verschillende perspectieven.

Tijdens onze presentatie krijg je weinig gelegenheid om even achterover te leunen. Je gaat vooral met collega-ondernemers aan het werk om samen tot het beste resultaat te komen.

En ga je naar huis met concrete actiepunten en waarschijnlijk ook met een dosis positieve energie.

Kom jij vroeg uit de veren voor één van beide workshops? wees er snel bij want vol = vol!

Wanneer?

 • Woensdag 8 juni 2022
  Waar: ibis Tilburg, Dr. Hub van Doorneweg 105, 5026 RB Tilburg (gratis parkeren op locatie)
  Ontvangst: om 08.30 uur staat de koffie/thee klaar (start programma 09.00 uur)
  Einde workshop 12.30 uur en sluiten we de ochtend af met een lunch hapje en ruimte voor vragen en napraten.

 • Woensdag 15 juni 2022
  Waar: De Toren, Torenstraat 12, 5473 EL Heeswijk Dinther (parkeersuggestie op 1 minuut loopafstand-gratis parkeren: bij Sint Servatiuskerk of sporthal de Zaert)
  Ontvangst: om 08.30 uur staat de koffie/thee klaar (start programma 09.00 uur)
  Einde workshop 12.30 uur en sluiten we de ochtend af met een lunch hapje en ruimte voor vragen en napraten.

Wij weten van voorgaande workshops dat er een grote belangstelling is en willen dan ook zoveel mogelijk KHN collega’s de kans geven om deel te nemen. Daarom is ervoor gekozen om 1 persoon per lidmaatschap deel te laten nemen.

Laat je verrassen en ben erbij.

Aanmelden

Wij ontvangen je aanmelding graag via brabant@khn.nl. Na ontvangst van de inschrijving krijg je een e-mail waarin je deelname wordt bevestigd. Als je na aanmelding onverhoopt toch niet aanwezig kunt zijn, meld je dan ook af via bovenstaand mailadres. Deze workshop word je gratis aangeboden vanuit de regio. Bij een no-show zijn we genoodzaakt € 100 in rekening te brengen.

De Fan factory is fan van op tijd beginnen, zien we jou ook?

Graag tot ziens bij één van deze inspirerende ochtenden!

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens