Op verzoek van de gemeente Moerdijk ontvangen jullie onderstaande uitnodiging.

Samen maken we het verschil, dat is het thema van het Moerdijks Ondernemersevent op 12 november 2019. Het doel en opzet van de avond is: kennis delen, inspiratie opdoen en volop gelegenheid om te netwerken.

Tijd? 19.00 - 22.00 uur
Waar? Gemeentehuis in Zevenbergen

Je kunt je hier aanmelden

Luijtgaarden
Passie voor Verbindingen. Zo luidt de slagzin van dakpannen specialist Luijtgaarden uit Standdaarbuiten. Naast het letterlijk verbinden van twee hellende daken middels gebruikte of nieuwe dakpannen, staat de passie net zo goed voor de verbindingen met relaties, de maatschappij en haar medewerkers.

Luijtgaarden vertelt tijdens hun lezing meer over deze verbindingen. Onder andere over hoe zij ambassadeurs hebben gemaakt van hun medewerkers met oog en oor voor de toekomst én voor elkaar en hoe zij een financieel gezond circulair businessmodel hebben weten te creëren.

Jaap Bressers
Jaap Bressers, één van de meest gevraagde sprekers van Nederland, sluit de avond af met een lezing die je inspireert en verrast, zelfs over jouw eigen kracht. Een lezing die je mee móet maken. Aan de hand van zijn ervaringen laat Jaap zien hoe je met kleine dingen zelf het verschil maakt. Met humor en emotie inspireert Jaap je om nog meer uit je werk en leven te halen!

Bekijk voor het hele programma de uitnodiging.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 8.30 tot 17.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens