Al 200 horecaondernemers doen mee aan Nationale Horecadag. Jij ook?

Nationale Horecadag is de open dag door en voor de horeca. Met zijn allen bundelen we de krachten, zetten we in op het werven van nieuwe medewerkers en verbeteren we samen het imago van de horeca. Meld je ook aan en ontmoet op 21 mei jouw toekomstige nieuwe kok, medewerker bediening of barman.

Wat is de Nationale Horecadag?

Nationale Horecadag is dé dag om in contact te komen met (aankomend) talent. Want we richten ons op werkzoekenden, zij-instromers en studenten. En natuurlijk op mensen met passie voor horeca. Iedereen is op 21 mei a.s. welkom om te kijken hoe de horeca werkt en of werken in de horeca iets voor hen is.

Open je deuren!

Doel van Nationale Horecadag is om bezoekers enthousiast te maken om in de horecabranche te (blijven) werken. Open je deuren en organiseer een inspirerende activiteit waar mensen aan mee kunnen doen. Bijvoorbeeld een kookworkshop, een cursus hamburgers bakken of koffie maken als een barista. Of een meet-en-greet met een kok.

Hoe profiteer jij als horecaondernemer?

Als je meedoet aan Nationale Horecadag, kom je met jouw logo en een bedrijfspagina op de website van Nationale Horecadag. Voor vijftig euro ontvang je een toolkit ter promotie van je eigen activiteit en de Nationale Horecadag. Landelijk gaan we ook aan de slag met de promotie van de dag. We zorgen voor landelijke publiciteit en zoeken partners, zoals de onderwijsinstellingen en het UWV. Zodat jij op 21 mei toekomstige horecamedewerkers en andere geïnteresseerden kunt ontvangen!

Meer informatie en aanmelden

Download de flyer voor meer informatie. Wil je je direct aanmelden? Stuur dan een mail naar info@nationalehorecadag.nl of bel naar 020 225 84 33.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens