De brancheorganisatie van de grootste bierbrouwers van Nederland laat weten dat haar leden zich coulant opstellen naar de horeca. KHN is blij met deze toezegging van de brouwers.

De individuele brouwers laten weten te doen wat ze kunnen richting de horeca. De brouwers denken graag mee bij het vinden van oplossingen. De individuele brouwers kijken van geval tot geval naar mogelijkheden om hun horeca-klanten tegemoet te komen. "Daarnaast steunen we de horeca richting de overheid om zo snel mogelijk met passende steunmaatregelen te komen", aldus de Nederlandse Brouwers.

Heineken: ‘Geen annuleringskosten’

Bierbrouwer Heineken heeft via een brief aan ondernemers laten weten dat zij per geval willen kijken naar een oplossing. Voor evenementen die de komende periode worden geannuleerd, kunnen ondernemers aanspraak maken op een speciale coulance-regeling. Er worden geen geen materiaal- en annuleringskosten in rekening gebracht. Heineken raadt ondernemers aan om contact op te nemen met hun accountmanager.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens