Op de zonnige maandag van 18 september was het zover: onze allereerste netwerkborrel. Met veel enthousiasme werden we hartelijk ontvangen bij 'De Smaakcateraar' in het pittoreske Gendt.

Deze bijzondere locatie trakteerde ons niet alleen op heerlijke versnaperingen maar ook op een informatieve rondleiding, waarbij we een kijkje achter de schermen kregen van hun culinaire ambacht.
Voor degenen die niet bekend zijn met De Smaakcateraar: dit is een pareltje in het hart van Gendt, dat zich specialiseert in het leveren van hoogstaande culinaire ervaringen. Van intieme diners tot grootschalige evenementen, hun passie voor smaak en kwaliteit is onmiskenbaar.
Hoewel de opkomst voor deze eerste borrel bescheiden was, zijn we optimistisch over de toekomstige bijeenkomsten. En goed nieuws voor iedereen die het heeft gemist of graag nog eens deelneemt: de volgende netwerkborrel staat al in de steigers!

Save the date
Noteer alvast 15 januari in je agenda! Meer details volgen, maar één ding is zeker: het belooft weer een inspirerende middag te worden.