Programmabureau Zuid-Limburg Bereikbaar heeft het bestuur van KHN Zuid-Limburg gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

  • Maandag 13 november 2023 15.30-19.00 uur
  • Brightlands Smart Services Campus Heerlen
  • Deelname is kosteloos
  • Graag aanmelden

Minder en schonere reiskilometers in het woonwerk-verkeer en zakelijk verkeer, zuinig met energie en grondstoffen omgaan, efficiënte en schonere logistiek: het zijn hot topics. De een wil er graag mee beginnen, de ander krijgt steeds vaker de vraag vanuit klanten of consumenten. Eerlijk gezegd, het kan best een puzzel zijn om hier invulling aan te geven. Wat zijn de (wettelijke) verplichtingen voor jouw bedrijf? Waar betaal je het allemaal van? En welke subsidies en tools zijn er om je te helpen? Kunnen we vaker de fiets pakken?

Je staat er niet alleen voor. Graag nodigen we je uit voor de bijeenkomst ‘De knop om’ op maandag 13 november van 15:30 tot 19:00 uur. Hier delen experts en collega-ondernemers waardevolle inzichten om jouw shift naar een groener en nog steeds mobiel en rendabel bedrijf te versoepelen.

Wat kun je verwachten?
Het programma is compact en afwisselend. In korte sessies van circa 15 minuten word je onder leiding van Simone van Trier bijgepraat over de nieuwste ontwikkelingen en ervaringen van ondernemers uit de praktijk en geïnspireerd met filmbeelden.

We besteden ook aandacht aan een aantal belangrijke vragen die nu spelen. Bijvoorbeeld: kan ons elektriciteitsnetwerk het wel aan als iedereen elektrisch gaat rijden en bedrijven massaal duurzame elektriciteit gaan opwekken? Enexis vertelt waar we nu staan. Wat kan wel, wat kan niet en wat kan binnenkort. Maar ook: waarom de wettelijke verplichting Werkgebonden Personenmobiliteit voor CO2-reductie? Wat houdt die in? Hoe kan je als werkgever ook profiteren van deze verplichting?
We sluiten af met een gezellige borrel en een hapje om na te praten en te netwerken.

Samenwerking staat centraal. Of je nu ervaringen wilt uitwisselen met andere ondernemers of in gesprek wilt met de overheid, samen komen we verder. We willen namelijk allemaal aan de juiste knoppen draaien om een verschil te maken.

Het volledige programma volgt binnenkort. Meld je alvast aan via onderstaande button.
Ken je andere ondernemers die hier belang bij hebben? Voel je vrij deze Save the Date door te sturen. Iedere ondernemer in Zuid-Limburg is van harte welkom.

Hopelijk tot ziens op 13 november!

Ik meld me aan