HONK 1, een nieuwe partij om werkgevers en werknemers met elkaar in contact te komen, is vanaf begin oktober in het centrum van Nijmegen te vinden.

Dé plek waar werkzoekenden en werkgevers bij elkaar komen op zoek naar de juiste match. Deze organisatie is speciaal in het leven geroepen voor horeca en Retail en kan voor jou horecaondernemer iets betekenen. Interesse?

Het bestuur van KHN Groot Nijmegen heeft in samenwerking met HONK 1 een informatieavond georganiseerd.

Wanneer: 21 september 2021
Tijd: 20.00 - 22.00 uur

Aanmelden is nodig gezien de ruimte. Mochten er veel aanmeldingen komen organiseren we een 2de avond. Na de informatieavond leek het ons, bestuur KHN Groot Nijmegen, leuk om hierover (en eventueel andere zaken) na te praten met een borrel.

De locatie voor de informatieavond wordt na aanmelding bekend gemaakt en de borrellocatie wordt op de avond zelf bekend gemaakt.

Aanmelden kun je hier: aanmeldformulier.

Zijn er vragen? Stel ze aan Ivo Thijssen, ivo@bierbewustzijn.nl of 06 1246 8630. We hopen vele van jullie te zien. Tot de 21ste.

Flyer Honk 1


Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens