New York Pizza zoekt een franchisenemer in Steenwijk. Ben jij op zoek naar succesvol businessmodel en wil je deel uitmaken van deze groeiende organisatie? New York Pizza bespreekt graag de mogelijkheden met jou.

New York Pizza heeft het bestuur van KHN Steenwijkerland gevraagd onderstaand bericht met jou als KHN lid te delen.

Informatie

New York Pizza is een Nederlandse Pizzaketen met, op heden, 236 vestigingen in Nederland. We hebben grote groei ambities in zowel Nederland als Duitsland en België. In Steenwijk hebben wij al vooronderzoek laten uitvoeren en de uitkomst daarvan is zeer positief.

Om die reden hebben wij ook besloten om al een toplocatie aan te huren (Stationsplein 4A) zodat we kunnen doorpakken zodra de geschikte franchisenemer zich meldt.

Franchisenemer profiel/verwachting:

  • Ondernemer moet de regio Steenwijk goed kennen en daar in de buurt wonen (max. 30 minuten rijden)
  • Horeca-/ondernemerservaring is een pré maar geen must
  • Ondernemer moet volledige focus hebben op zijn/haar New York Pizza vestiging (dus fulltime aanwezig kunnen zijn en, bij voorkeur, geen andere bedrijfsvoering er naast hebben)
  • Ondernemer doorloopt een trainingsprogramma van 12 weken (fulltime, 5 dagen per week van 15.00 – 23.00 uur)
  • Minimale eigen beschikbare vermogen (liquide) bedraagt € 40.000,-

Openingsdeal

In tegenstelling tot hele veel andere franchiseformules, is New York Pizza bereidt om financiële zekerheden te beiden aan de franchisenemers.

Tot 31-12-2021 hebben wij de deal dat we € 25.000,- mee betalen aan de vestiging. Vanaf 1-1-2022 zal dit bedrag beschikbaar zijn als achtergestelde lening als de franchisenemer dit wenst.

Elke franchisenemer ontvang ook een marketingbudget van ons ter waarde van € 10.000,- welke zij lokaal mogen uitgeven op onze kosten.

En daarnaast bieden wij een huursubsidie in het eerste jaar als soort van vangnet (indien de exploitatie tegenvalt). Hier gaan we natuurlijk niet van uit maar als blijkt dat de franchisenemer er geen modaal inkomen uit kan halen, zullen wij (gedeeltelijk) zijn/haar huurkosten vergoeden.

USP’s (in willekeurige volgorde)

  1. We lopen voorop in de Nederlandse pizza branche met de beste producten/ingrediënten, marketing, automatisering en operationele processen (efficiency in de winkels).
  2. De landelijke naamsbekendheid en marketingkracht die wij lokaal kunnen uitoefenen. Ons marketingteam presteert op een zeer hoog, professioneel niveau waarmee we één van de sterkste/bekendste Nederlandse merken zijn.
  3. De gedegen voorbereidingen die wij treffen met de franchisenemer (samen de plannen uitwerken, onderzoek uit laten voeren, financieringsaanvraag doen, 12 weken training, volledige bouwbegeleiding en turn-key oplevering van de winkel).
  4. Ons commitment aan de franchisenemer als zijnde het aanbieden van een bouwkorting c.q. achtergestelde lening (indien gewenst), het beschikbaar stellen van een marketing budget, het bieden van een huursubsidie (indien de exploitatie daar om vraagt) en het (gedeeltelijk) garant staan voor het verkrijgen van de financiering.
  5. Simpel gezegd: de ondernemers moeten hard werken maar verdienen ook heel veel geld. De formule heeft zich duidelijk bewezen.

Oproep

New York Pizza zoekt een franchisenemer in Steenwijk (verwachte opening in Q2 2022). Ben jij op zoek naar succesvol businessmodel en wil je deel uitmaken van deze groeiende organisatie? New York Pizza bespreekt graag de mogelijkheden met jou. Het vestigingsplaatsonderzoek geeft een zeer interessant, positieve uitkomst.

Meer details weten?

Neem dan contact op met Ferdinand Molenaar op ferdinand.molenaar@newyorkpizza.nl of 06 21 17 65 80.

Overige

Zie ook de website van New York Pizza 'Franchiseondernemer worden?' voor meer algemene info (met name bij de veel gestelde vragen vind je relevante info).

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens