We zijn blij jou te laten weten dat we versterking hebben gevonden voor in het lokale bestuur van KHN Vijfheerenlanden.

Henri van Rossum zal de komende maanden als aspirant bestuurslid meedraaien, ervaring opdoen en bij de eerstvolgende algemene ledenvergadering zal hij worden voorgedragen als bestuurslid.

Kort iets over Henri:

‘Henri van Rossum, vanaf maart 2020 eigenaar van Lunchcafé de Houtloods in Leerdam samen met mijn vrouw Anke. Na ruime ervaring in de horeca zijn we in 1997 voor onszelf begonnen in het Veerhuys in Leerdam. Na 12 leuke jaren hebben we besloten het te verkopen. We zijn verder gegaan als cateringbedrijf, onder de naam Kookmeneer.nl en styling feestlocaties, onder stylemevrouw.nl. Gedurende die periode zijn wij ook actief geweest bij Scheiwijk voor Fijnproevers. In 2020 hebben wij de Uitblaserije overgenomen en verbouwd tot houtloods.

Naast mijn ondernemerschap wil ik graag mijn steentje bijdragen voor in de collectieve horecabelangen. Ik kijk uit naar de samenwerking met het lokale bestuur, de gemeente en alle horecaondernemers.’

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens