Om de lokale economie te steunen kunnen alle bedrijven in Peel en Maas cadeaubonnen aanschaffen als geschenk voor de feestdagen voor hun medewerkers/relaties. Vanaf medio november kunnen consumenten deze cadeaubonnen bij jou inleveren.

Om de lokale economie te steunen, hebben Retail Management Peel en Maas (RM P&M) en Centrum Management Panningen (CMP) het initiatief genomen om alle bedrijven in Peel en Maas de mogelijkheid te bieden cadeaubonnen aan te schaffen als geschenk voor de feestdagen voor hun medewerkers en/of relaties. Willen we immers in de toekomst lokaal kunnen blijven genieten van de winkels, bedrijven en horecagelegenheden, dan moeten we er ook samen voor zorgen dat het geld in onze eigen woon- en/of werkomgeving wordt besteed. Jij doet toch ook mee?

In de brief van RM P&M 'Shop lokaal, geniet lokaal’ vind je alle informatie en voorwaarden over deze cadeaubonnen.

Let op!

De organiserende partijen (RM P&M en CMP) gaan er vanuit dat alle detaillisten en horecabedrijven in de gemeente Peel en Maas deelnemen aan deze actie. Mocht je dit niet willen en dus de cadeaubonnen niet wilt in-/aannemen, meld je dan voor zondag 5 september aanstaande af via info@cadeaubonpeelenmaas.nl.

Direct advies nodig?

We zijn ma t/m vr van 9.30 tot 16.00 uur telefonisch bereikbaar op 0348 48 94 89. Je kunt ook mailen naar info@khn.nl of je vraag stellen via het contactformulier.

Liever uitgebreider en persoonlijk contact? Maak dan een afspraak voor een online adviesgesprek via dit formulier.

Contactgegevens